workshop ‘leve de lente!’

workshop ‘leve de lente!’

 

De lente, een nieuw begin. De natuur staat op springen en barst open. Krokussen, narcissen en bosanemonen steken de kopjes weer op. Wilgenkatjes zitten als donsjes aan de takken, vogeltjes fluiten uit volle borst hun lied. Daar wordt je vrolijk van! Kleur keert terug, de dagen worden weer langer, de temperatuur aangenamer en de wens om buiten te zijn kan in vervulling gaan. Allemaal positiviteit, allemaal inspiratie. Hiermee ga je tijdens deze workshop aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop, experimenteer zoveel je wilt.

Aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis neem ik je mee op deze inspirerende ontdekkingsreis. Leef je uit, beleef de lente en maak iets moois!

Let op! Bij mooi weer geef ik de workshop buiten ergens in de mooie omgeving van Breda.  Je hoort dit een paar dagen van te voren en krijgt dan nog uitgebreid informatie omtrent de buitenworkshop. Of klik hier 

Wanneer?

Zondag 17 maart 2024 van 13.00 tot 17.00u
Zondag 21 april 2024 van 13.00 tot 17.00u (bij mooi weer is deze workshop buiten!)

Waar?

AtelierMaaskant, Van Schootenstraat 23, Breda.
Bij mooi weer geef ik deze workshop buiten in de omgeving van Breda, je hoort op tijd waar we dan gaan schilderen.

Kosten?

€ 75,- per workshop. Contant te betalen bij aanvang van de workshop. Deze workshop is inclusief alle schildermaterialen en een high tea. Als de workshop buiten is sluiten we gezellig af met een hapje/drankje.
Neem zelf een doek mee om op te schilderen (minimaal 40 x 50 cm, maximaal 80 x 100 cm).

l

Inschrijven?

Inschrijven kan tot 2 dagen vóór de workshop. Bij onvoldoende inschrijvingen gaat de workshop niet door. Je hoort dit uiterlijk 1 dag van te voren. Inschrijven kan voor één of beide.
Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers, wacht niet te lang met inschrijven, inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.
Klik hier om je in te schrijven of om meer informatie aan te vragen.

workshop ‘leve de lente!’

Margot Maaskant, geïnspireerd door landschapschilders