+31(0)612275132 info@margotmaaskant.nl

workshop buiten schilderen

Workshop buiten schilderen

En-plein-air ofwel buiten schilderen is “uitgevonden” door de impressionisten. Het landschap en het altijd veranderende licht waren hun voornaamste inspiratiebronnen. In een korte schildersessie van niet meer dan een dag schilderden zij impressies van uiteenlopende landschappen. Vanwege het veranderende licht en de invloeden van het weer is het belangrijk om anders te werken dan in een atelier.
Tijdens deze workshop ga je ervaren wat de impressionisten zo enorm boeide. We trekken erop uit om het prachtige landschap van de Strijbeekse Heide vast te leggen. Een dag aan de slag met acrylverf op doek. Schilder je eigen impressie van het landschap, wees creatief met kleur en schilderstreek. Natuurlijk begeleid ik je daarin. Een kleine groep en persoonlijke begeleiding maakt de workshops geschikt voor beginners en gevorderden, zelfs als je nog nooit geschilderd hebt kun je meedoen! Dit is creatief Breda op zijn best!

Als het regent heb ik een inspirerend alternatief binnen in mijn atelier Achter de Lange Stallen 33.
Je gaat dan aan de slag met het thema nazomer / strand / vakantieherinneringen.

Wanneer?

Zondag 22 september 2019 van 12 tot 16u.

Waar?

Strijbeekse Heide, Strijbeek. We verzamelen om 12 uur op de kruising aan de Goudbergse Weg/ Bergweg. Vanaf hier lopen we gezamenlijk naar de schilderlocatie. Je ontvangt tijdig een plattegrondje waarop de parkeermogelijkheden duidelijk zijn aangegeven.

Bij regen geef ik een workshop binnen in mijn atelier: Achter de Lange Stallen 33, Breda.

Kosten?

€ 50,- per workshop. Contant te betalen bij aanvang van de workshop. De workshop is inclusief schildermaterialen zoals verf, penselen en een palet. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

p

Zelf meenemen

Doek om op te schilderen, min. 40 x 50 cm.
Klapstoeltje
Lunch en/of kleine snack, voldoende drinken, pet of zonnehoed, indien nodig een warm vest en/of paraplu.
l

Inschrijven?

Inschrijven kan tot 2 dagen vóór de workshop. Bij onvoldoende inschrijvingen gaat de workshop niet door. Je hoort dit uiterlijk 1 dag van te voren. Inschrijven kan per workshop.
Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, wacht niet te lang met inschrijven, inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.
Klik hier om je in te schrijven of om meer informatie aan te vragen.

workshop buiten schilderen

Margot Maaskant, geïnspireerd door landschapschilders