creatief Breda workshops

Creatief Breda, schilderworkshops binnen en buiten, in Nederland en in Frankrijk 

Creatief Breda maakt het mogelijk een paar keer per jaar een inspirerende schilderworkshop te volgen.
In Nederland: een hele middag voor jezelf, creatief bezig zijn met verschillende schildermaterialen. Niets is onmogelijk, je kunt vaak veel meer dan je denkt. Tijdens de workshop neem ik je mee op ontdekkingsreis, een beetje experimenteren met bijvoorbeeld zand of zout in de verf. Of druk eens wat af met bubbeltjesplastic. Het levert verrassende resultaten op. Ik help je loskomen als dat nodig is en samen werken we naar een mooi resultaat. Jij schildert, ik begeleid waar nodig. Na deze oefeningen om los te komen is het tijd voor het echte werk, het maagdelijk witte doek is allang niet meer zo eng omdat je er al de eerste verflaag op hebt aangebracht. De weg naar het eindresultaat duurt de hele middag. Stapsgewijs kom je steeds verder en aan het eind van de workshop heb jij jouw schilderij als kroon op een verrassende middag!
In Frankrijk: een hele week voor jezelf, vakantie en (beter) leren schilderen in één! Elke dag schilder je op een andere locatie in de buurt van ons logeeradres. Elke dag geef ik je een nieuwe uitdagende opdracht. Het is een intensieve week maar ook heel erg leerzaam en wat is er leuker dan elke dag schilderen? Daarnaast worden we goed verwend door de gastheer en -vrouw van La Fougeraie. De schilderweek is all-inclusive en je hebt ook nog ruim de tijd om lekker te ontspannen.

Kijk hieronder voor de actuele data en schrijf je in voor een leuke, leerzame en ontspannende workshop.
De workshops zijn geschikt voor iedereen die schilderen leuk vind. Weinig, geen of juist veel ervaring, het maakt niet uit. Ik kan iedereen (beter) leren schilderen maar je moet zelf de eerste stap zetten dus meld je snel aan voor één van mijn workshops!

workshop ‘lentekriebels’

workshop ‘schilder de herfst’

workshop ‘de winterschilder’

workshop ‘buiten schilderen’

workshop ‘experimenteren kun je leren'

Schilderworkshop Frankrijk

Inspiratie

Foto’s van (buiten)workshops.