schilderijen

Alle afbeeldingen zijn beschermd door copyright en mogen onder geen beding voor enig doeleinde gebruikt worden, zonder mijn voorafgaande, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming.

Heb je interesse in een schilderij? Ben je benieuwd of het zou passen in jouw interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Je kunt, op afspraak, komen kijken op mijn atelier. Of mail me een foto van de plek in je huis waar je graag iets moois aan de muur zou willen. Ik kan dan de foto bewerken en het schilderij erin plakken zodat je een goed beeld krijgt van het formaat en of het in je interieur zal passen. Neem contact met me op.

Uitgelicht

Middenin het bos mastbos breda margot maaskant olieverfschilderij schilderij kunstenaar kunstschilder

Midden in het bos, olieverf op linnen, 140 x 90 cm, 2023

Dit schilderij is de vierde in een serie waaraan ik op dit moment werk. De eerste drie zijn inmiddels verkocht.
Het thema; je loopt in het bos en kijkt omhoog. Wat zie je dan? De werken in deze serie ontstaan vanuit dit concept en al experimenterend met verschillende folies, verdunde en sterk verdunde verf die ik spetterend op het doek strooi ontstaat het beeld. Ik stempel met dubbelfolie en schilder met penselen. Af en toe pak ik er ook nog een paletmes bij. Langzaamaan, laag voor laag ontstaat het schilderij. In het schilderij hierboven heb ik zelfs bladgoud en bladmetaalsnippers verwerkt wat onder de juiste hoek bekeken mooie schittering oplevert. Allerlei technieken laat ik samenkomen om een boeiend geheel te scheppen. Het ene experiment leidt tot het volgende, voor ik het weet zit ik in the flow en dan gaat het schilderproces bijna als vanzelf. Wil je zien hoe ik te werk ga, kijk dan eens op mijn instagram en/of facebook. Daar plaats ik regelmatig filmpjes die inzicht geven in mijn schilderproces.

schilderijen

aquarellen