schilderijen

Alle afbeeldingen zijn beschermd door copyright en mogen onder geen beding voor enig doeleinde gebruikt worden, zonder mijn voorafgaande, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming.

Eind april 2023 sloot galerie Ecce na ruim 30 jaar haar deuren. Ruim 25 jaar werd ik door deze galerie vertegenwoordigd en samen hebben we een glansrijke carrière voor mij opgebouwd en waren we erg succesvol. Voor mij betekende de sluiting niet alleen een eind van een hoofdstuk maar het is ook een nieuw begin, nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen en vooral een nieuwe grote uitdaging.

Ik kijk ernaar uit om samen te gaan werken met gepassioneerde galeriehouders en kunstinstellingen die mijn kunstwerken willen presenteren en bij een breed publiek onder de aandacht willen brengen.

Dit begin van een nieuw hoofdstuk heeft er bij mij ook voor gezorgd dat ik op schildergebied een nieuwe weg ben ingeslagen, het experiment staat weer voorop in mijn werk, zoekend en onderzoekend bouw ik zo verder aan mijn oeuvre. Ik hoop dat het je aanspreekt, op deze pagina kun je uitgebreid mijn kunstwerken bekijken.

Heb je interesse in een schilderij? Ben je benieuwd of het zou passen in jouw interieur? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Je kunt dan, op afspraak, komen kijken op mijn atelier. Of mail me een foto van de plek in je huis waar je graag iets moois aan de muur zou willen. Ik kan dan de foto bewerken en het schilderij erin plakken zodat je een goed beeld krijgt van het formaat en of het in je interieur zal passen. 
Neem contact met me op.

Ben je als galeriehouder of anderszins geïnteresseerd om mijn werk tentoon te stellen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Bel, mail of app me, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. En als je wil kun je, op afspraak, komen kijken op mijn atelier.
Neem contact met me op.

Uitgelicht

olieverf schilderij bos groen green voorjaar lente margot maaskant blad boom tak

Green, olieverf en bladgoud op linnen, 135 x 80 cm, 2024

Dit schilderij is er één in de serie “schitterend” waaraan ik op dit moment werk. De eerste zijn inmiddels verkocht.
Het thema; je loopt in het bos en kijkt omhoog. Wat zie je dan? Of kijk je juist omlaag in de spiegeling van een plas?
De werken in deze serie ontstaan vanuit dit concept en al experimenterend, laag voor laag laat ik het schilderij groeien. In dit schilderij heb ik bladgoud verwerkt wat onder de juiste hoek bekeken mooie schittering oplevert. Allerlei technieken laat ik samenkomen om een boeiend geheel te scheppen. Het ene experiment leidt tot het volgende, voor ik het weet zit ik in the flow en dan gaat het schilderproces bijna als vanzelf. Wil je zien hoe ik te werk ga, kijk dan eens op mijn instagram en/of facebook. Daar plaats ik regelmatig filmpjes die inzicht geven in mijn schilderproces.
Wil je dit schilderij in het echt zien, bezoek dan de expositie ‘Echo’s van Water’ van 10 mei t/m 22 juni 2024 bij  Warnars en Warnars Artdealers in Haarlem. 

schilderijen

aquarellen