workshop ‘schilder de herfst’

Workshop ‘schilder de herfst’
De herfst, een seizoen waarin de natuur nog één keer haar krachten bundelt om een mooi kleurenspektakel tevoorschijn te toveren. Vele bomen kleuren van groen naar geel, oranje, rood en warm bruin. Wij zoeken in dit kouder wordende jaargetijde ook de warmte van binnenshuis weer steeds meer op. We maken het gezellig met zoete geuren en warme kleuren.

Een periode ook bij uitstek om je schilderhobby nieuw leven in te blazen of juist om te kijken of schilderen iets voor je is. Dus of je nu beginner bent, gevorderd of nog nooit hebt geschilderd, iedereen kan meedoen!
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het thema herfst en zijn warme kleuren. Kijk eens op een andere manier naar het herfstlandschap, de mooie oranje, rode en gele kleuren geven het landschap een vrolijk tintje. Ook op de grond valt veel te zien, mooie composities van afgevallen blad en natuurlijk menig paddestoel. Of kijk eens omhoog naar de kaal wordende bomen. Hun takken, met nog hier en daar een blad maken mooie, soms grillige tekeningen in de lucht.
Met afgevallen blad, verf, zand, aluminiumfolie en nog legio andere schildermaterialen en verschillende schildermediums maak je tijdens deze workshop een mooi herfsttafereel.
Aan de hand van voorbeelden neem ik je mee op deze inspirerende ontdekkingsreis. Ik geef tips en informatie zodat jij helemaal los kan gaan op je schilderdoek. Leef je uit, beleef de herfst en maak iets moois!

Wanneer?

Zondag 8 oktober 2023 van 13 tot 17u (bij goed weer is deze workshop buiten)
Zondag 5 november 2023 van 13 tot 17u
Zondag 3 december 2023 van 13 tot 17u

Waar?

AtelierMaaskant, Van Schootenstraat 23, Breda.
Indien de workshop buiten kan plaatsvinden krijg je op tijd alle nodige extra informatie.

Kosten?

€ 75,- per workshop. Contant te betalen bij aanvang van de workshop. Deze workshop is inclusief alle schildermaterialen en een high tea.
Neem wel zelf een doek mee om op te schilderen (minimaal 40 x 50 cm).

l

Inschrijven?

Inschrijven kan tot 2 dagen vóór de workshop. Bij onvoldoende inschrijvingen gaat de workshop niet door. Je hoort dit uiterlijk 1 dag van te voren. Inschrijven kan per workshop.
Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers, wacht niet te lang met inschrijven, inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.
Klik hier om je in te schrijven of om meer informatie aan te vragen.

workshop ‘schilder de herfst’

Margot Maaskant, geïnspireerd door landschapschilders