+31(0)612275132 info@margotmaaskant.nl

workshop ‘lentekriebels’

workshop ‘lentekriebels’

 

Heb jij er ook al last van? Doe dan mee met deze inspirerende workshop en maak met je lentekriebels een mooi schilderij.

 

De lente, een nieuw begin. De natuur staat op springen en barst open. Krokussen, narcissen en bosanemonen steken de kopjes weer op. Wilgenkatjes zitten als donsjes aan de takken, vogeltjes fluiten uit volle borst hun lied. Daar wordt je vrolijk van! Kleur keert terug, de dagen worden weer langer, de temperatuur aangenamer en de wens om buiten te zijn kan in vervulling gaan. Allemaal positiviteit, allemaal inspiratie. Hiermee ga je tijdens deze workshop aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop, experimenteer zoveel je wilt.

 

Aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis neem ik je mee op deze inspirerende ontdekkingsreis. Leef je uit, beleef de lente en maak iets moois!

 

Let op! Bij mooi weer geef ik de workshop buiten in Park Wolfslaar. Je hoort dit een paar dagen van te voren en krijgt dan nog uitgebreid informatie omtrent de buitenworkshop.

 

Wanneer?

Zondag 13 maart 2022 van 13.00 tot 17.00u
Zaterdag 9 april 2022 van 13.00 tot 17.00u (bij mooi weer is deze workshop buiten!)
Data voor 2023 worden nog bekend gemaakt

Waar?

AtelierMaaskant, Van Schootenstraat 23, Breda.

Kosten?

€ 70,- per workshop. Contant te betalen bij aanvang van de workshop. Deze workshop is inclusief alle schildermaterialen en een lunch of high tea
Neem wel zelf een doek mee om op te schilderen (minimaal 40 x 50 cm).

l

Inschrijven?

Inschrijven kan tot 2 dagen vóór de workshop. Bij onvoldoende inschrijvingen gaat de workshop niet door. Je hoort dit uiterlijk 1 dag van te voren. Inschrijven kan voor één of beide.
Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers, wacht niet te lang met inschrijven, inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.
Klik hier om je in te schrijven of om meer informatie aan te vragen.

workshop ‘lentekriebels’

Margot Maaskant, geïnspireerd door landschapschilders