+31(0)612275132 info@margotmaaskant.nl

workshop ‘de winterschilder’

Workshop ‘de winterschilder’

In de winter is bijna alles in de natuur in rust, veel dieren zijn in winterslaap. Er heerst stilte, de bomen zijn kaal, je ziet de takken kronkelen en de gure wind heeft vrij spel. De echte koning winter zien we niet vaak in Nederland maar in de natuur is genoeg interessants te vinden wat uitdaging biedt voor een schilderij. Bekijk de natuur eens van heel dichtbij, is sneeuw wel zo wit? Wat zie je in of onder het ijs?
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met structuur en textuur, met verf en verschillende schildermediums en maak je een mooi wintertafereel.
Aan de hand van voorbeelden uit de kunst neem ik je mee op deze inspirerende creatieve ontdekkingsreis. Leef je uit, beleef de winter en maak iets moois!

Wanneer?

Helaas! In verband met corona zijn er tijdelijk geen workshops.

Waar?

AtelierMaaskant, Van Schootenstraat 23, Breda.

Kosten?

€ 65,- per workshop. Contant te betalen bij aanvang van de workshop. Deze workshop is inclusief alle schildermaterialen en high tea.
Neem wel zelf een doek mee om op te schilderen (minimaal 40 x 50 cm).

l

Inschrijven?

Inschrijven kan tot 2 dagen vóór de workshop. Bij onvoldoende inschrijvingen gaat de workshop niet door. Je hoort dit uiterlijk 1 dag van te voren. Inschrijven kan per workshop.
Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers, wacht niet te lang met inschrijven, inschrijving gaat op volgorde van aanmelding.
Klik hier om je in te schrijven of om meer informatie aan te vragen.

workshop ‘de winterschilder’

 
Margot Maaskant, geïnspireerd door landschapschilders